رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران گفت: نان بر مبنای مکانیزم عرضه و تقاضا در واحدهای آزادپز به فروش میرسد و در این واحدها از قیمت مصوب پیروی نمیشود.
محمد سلیمانی
سلیمانی با اشاره به علل عرضه نان بالاتر از قیمت مصوب افزود: این اعمال سلیقه به خاطر نانواییهای آزادپزی است که برمبنای مکانیزم عرضه و تقاضا نان را عرضه میکنند، از این رو اتحادیه در آینده نزدیک قیمت تعیین میکند. رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران با بیان اینکه قیمتگذاری اخیر مُسکن بوده است، افزود: قیمتگذاری اخیر ۱۰۰ درصد پوشش هزینهها را نمیدهد، اما تا پایان سال قیمت تغییری ندارد.